Ayurveda

Ayurveda is net als yoga afkomstig uit India.

Ayurveda is een de eeuwenoude Oosterse gezondheidsleer die de mens als geheel ziet en adviezen geeft voor een gezonde en ontspannen leefstijl.  Ayurveda legt de nadruk op het zelf genezend vermogen van het lichaam. Gezonde voeding en bewuste leefstijl, yoga en massage is daar onderdeel van.

Ayurvedische massage

Dit is een stevige massage voor het hele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van warme olie. De olie is afgestemd op de persoonlijke constitutie: Vata, Pitta, Kapha. De specifieke drukpunten (marma’s), energie kanalen (nadi’s) en de bloedsomloop worden geactiveerd, hierdoor wordt het lichaam gereinigd en gifstoffen worden afgevoerd. De massage werkt ontspannend en balanceert zowel het fysieke als mentale welzijn.

De Ayurvedische massage 75 minuten ( E 70)  wordt gegeven door Hannie Wolfs

Masterclass Yoga & Ayurveda Texel

mini retreat op Texel |  18 en 19 januari 2020

Geluk en vitaliteit kan worden bereikt door het herstel van de balans tussen lichaam en geest.

We gaan naar het waddeneiland Texel waar het unieke Ayurvedische-centrum Sukha Texel ons verblijf is. In deze masterclass leer je de achtergronden van de Ayurvedische leer: welke constituties zijn er en hoe hebben die invloed op jouw welbevinden?  Yoga docent Helene Kissels en Ayurvedische therapeut Marielle Glorie zijn ervaren docenten en geven de yoga lessen en een inspirerende lezing over de ‘Ayurveda in het dagelijks leven’. Er zijn heerlijke, originele ayurvedische maaltijden en je slaapt in de comfortabele en sfeervolle homestay.  Deze 2 daagse masterclass levert je meer zelfkennis,  rust en ontspanning op : een cado aan jezelf!  Je komt helemaal ontspannen en als herboren terug.

Zaterdag : Aankomst 12 uur tot  en met  Zondag: vertrek 3 uur

Inclusief: 1 overnachting (2 persoonskamer), 2 lunches, 1 diner, 1 ontbijt, alle meditatie en yoga lessen (3) + goody bag

Er zijn een beperkt aantal plekken dus laat ons weten of je ook mee gaat.

Voor het uitgebreide programma mail ons: info@yogastudiokleverpark.nl