Zaterdag 14 april start een nieuwe cursus Hormoon Yoga

Wil je ook profiteren van de voordelen van Hormoon yoga?

Veel vrouwen ervaren fysieke en mentale klachten als de hormoon huishouding uit balans is. Dit kan zijn door de overgang komen maar ook andere factoren kunnen een verstorend effect hebben op de hormoon balans.  Deze yoga vorm is gericht op het balanceren van de hormoon huishouding. De Braziliaanse arts en yoga docent Dinah Rodriges heeft deze yoga serie ontwikkelt, veel vrouwen die de serie beoefenen hebben positieve resultaten ermee behaald.  De cursus bestaat uit een serie yoga houdingen met ademtechniek die de hormoon producerende klieren stimuleert. Dit zijn de eierstokken, schildklier en hypofyse en de bijnieren. Door de serie regelmatig te doen komt de energie stroom tussen de hormoon producerende klieren in het lichaam weer op gang. Met een positief effect dat zich uit op allerlei manieren: hormoon gerelateerde klachten verminderen (zoals slecht slapen, piekeren, opvliegers) je voelt je vitaler en komt weer beter in je vel te zitten. Op een natuurlijke manier breng je het lichaam weer meer in balans.

Tijdens de workshop nemen we de tijd en maak je op een ontspannen manier kennis met de serie, passend bij jouw lichaam en conditie, ervaring met yoga is niet nodig. De lessen worden gegeven door Helene Kissels: Hatha yoga docent en gecertificeerd Hormoon yoga docent.

Je leert de serie in een middag (14 april)  en bij de terugkom les is er tijd en aandacht om specifieke feedback te krijgen van de docent op jouw ervaringen met de serie (21 april).

Mail gerust of neem contact op als je vragen hebt omtrent de cursus.

Start

  • Zaterdag 14 april 2018 , vervolg les: 21 april
  • 13.00-16.00 uur , vervolg les 13.00-14.00 uur
  • Kosten: E 60 (2 lessen inclusief handout met oefeningen, thee en snack).

Aanmelden en Info

06.20490617

Per mail: info@yogastudiokleverpark.nl