Workshop Hormoon Yoga

Wil je ook profiteren van de voordelen van Hormoon yoga?

Veel vrouwen ervaren fysieke en mentale klachten als de hormoon huishouding uit balans is. Dit kan komen door de overgang maar ook andere factoren kunnen een verstorend effect hebben op de hormoon balans.  Deze yoga vorm is gericht op het balanceren van de hormoon huishouding. De Braziliaanse arts en yoga docent Dinah Rodriges heeft deze yoga serie ontwikkelt, veel vrouwen die de serie beoefenen hebben er positieve resultaten mee behaald.

De cursus bestaat uit een serie yoga houdingen met ademtechniek die de hormoon producerende klieren stimuleert. Dit zijn de eierstokken, schildklier en hypofyse en de bijnieren. Door de serie regelmatig te doen komt de energie stroom tussen de hormoon producerende klieren in het lichaam weer op gang. Dit heeft een positief effect dat zich uit op allerlei manieren: hormoon gerelateerde klachten verminderen (zoals slecht slapen, piekeren, opvliegers) je voelt je vitaler en komt weer beter in je vel te zitten. Op een natuurlijke manier breng je het lichaam weer meer in balans. 

Tijdens de workshop nemen we de tijd en maak je op een ontspannen manier kennis met de serie, passend bij jouw lichaam en conditie, ervaring met yoga is niet nodig. Na de workshop krijg je de oefeningen mee naar huis.  De lessen worden gegeven door Helene Kissels: Hatha yoga docent en gecertificeerd Hormoon yoga docent.

Je leert de serie in een middag, bij de terugkom les is er tijd en aandacht om specifieke feedback of adjustments te krijgen op jouw ervaringen met de serie .

Mail gerust of neem contact op met Helene als je vragen hebt omtrent de cursus.

Datum

  • Zaterdag 12 januari van 14.00-17.00 uur 

Deelname

  • € 50 (inclusief handout met oefeningen, thee en snack), E 65 (inclusief 1 terugkom les)

Aanmelden en Info

SMS naar 06.20490617 of stuur een mail naar info@yogastudiokleverpark.nl