Hormoon yoga

Heb je last van hormonale klachten die je uit balans brengen?

Hormoon yoga heeft een positief effect op de hormoon balans  van de vrouw. De yoga serie is ontwikkeld door de Braziliaanse arts en yoga docent Dinah Rodrigues. Deze natuurlijke therapie versterkt je algemene gezondheid en activeert de hormoon producerende klieren in het lichaam.

Hormoon yoga is een actieve vorm van yoga. De oefeningen zijn gericht op het activeren van de eierstokken, schildklier en hypofyse. Dezen produceren het hormoon oestrogeen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ademhaling en ontspanning.  Door de serie oefeningen regelmatig te doen kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen en dat voel je!

Hormoon yoga vitaliseert op fysiek en energetisch niveau en heeft voor alle vrouwen voordelen (dus ook als je niet of niet meer in overgang zit).

Hormoon yoga kan helpen bij verschillende klachten:

  • de overgang (door afname van oestrogeen kan er een scala aan klachten ontstaan)
  • menstruatieklachten of het uitblijven van de menstruatie
  • PMS
  • verminderde vruchtbaarheid
  • extreme stress en druk.

De workshop is onder begeleiding van Helene Kissels. Ze heeft de training hormonale yoga therapie gevolgd bij Dinah Rodrigues.

Tijdens de workshop maak je op een ontspannen manier kennis met de serie, passend bij jouw lichaam en conditie.

Ervaring met yoga is niet nodig. Als je de Hormoon yoga serie hebt geleerd is het voor jezelf,  je eigen beoefening en het resultaat aan te raden mee te doen aan de terugkom les.

Volgende datum: zaterdag 12 januari 

Wanneer:

 Workshop : zaterdag  12 januari  14.00-17.00 uur

Docent:

Helene Kissels

Kosten:

€ 50 (inclusief terugkom les E 65)

Locatie:

Yoga Kleverpark, Santpoorterstraat 31  Haarlem (06.20490617)