Hormoon yoga

Heb je last van hormonale klachten die je uit balans brengen?

Hormoon yoga heeft een positief effect op de hormoon balans  van de vrouw. De yoga serie is ontwikkeld door de Braziliaanse arts en yoga docent Dinah Rodrigues. Deze natuurlijke therapie versterkt je algemene gezondheid en activeert de hormoon producerende klieren in het lichaam.

Hormoon yoga is een actieve vorm van yoga. De oefeningen zijn gericht op het activeren van de eierstokken, schildklier en hypofyse. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ademhaling en ontspanning.  Hierdoor kan weer balans ontstaan in een verstoorde hormoon spiegel.  Hormoon yoga vitaliseert op fysiek en energetisch niveau en heeft voor alle vrouwen voordelen. Als je de oefeningen regelmatig herhaalt zul je goede resultaten boeken!

Hormoon yoga kan helpen bij verschillende klachten:

  • de overgang (door afname van oestrogeen kan er een scala aan klachten ontstaan)
  • menstruatieklachten of het uitblijven van de menstruatie
  • PMS
  • verminderde vruchtbaarheid
  • extreme stress en druk.

De cursus is onder begeleiding van Helene Kissels. Ze heeft de training hormonale yoga therapie gevolgd bij Dinah Rodrigues.

Tijdens de workshop maak je op een ontspannen manier kennis met de serie, passend bij jouw lichaam en conditie. Ervaring met yoga is niet nodig. Volgende datum: 21 oktober

Wanneer:

IN JE KRACHT workshop  1 oktober  13.00-16.00 uur

 

Docent:

Helene Kissels, 06 20 49 06 17

Kosten:

€25   (met introducée E 45)

Locatie:

Yoga Kleverpark, Santpoorterstraat 31  Haarlem (06.20490617)