Bedrijven


Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheden die yoga (en ook meditatie) te bieden heeft. Het is een doeltreffende manier om de vorming van stress in een vroeg stadium te lijf te gaan. Een yogales is een prettige onderbreking die lichaam en geest ontspant en weer nieuwe energie geeft. Werknemers die goed in hun vel zitten doen hun werk beter en houden het langer vol. Bedrijfsyoga vermindert stress, bevordert positief denken en verhoogt de motivatie. Een gezond werkklimaat is een belangrijk onderdeel van het succes van uw bedrijf.

 


Workshop
 

Een korte groeps workshop als onderbreking van een vergadering of congresdag maakt het hoofd even leeg en geeft weer nieuwe energie. Maar ook tijdens een teambuilding sessie of bedrijfsuitje kan onze yoga workshop een verfrissende onderbreking zijn.


Reguliere yoga sessies
 

U kunt uw personeel een vaste wekelijkse yoga sessie aanbieden. De oefeningen helpen bij stijve nek en verkrampte schouderspieren. Adem- en ontspanningsoefeningen helpen bij het loslaten van spanningen. Een bijkomend voordeel is dat een wekelijkse yoga sessie kan bijdragen aan een bewuste en gezonde leefstijl. De lessen worden gegeven op uw locatie, hier zijn geen bijzondere investeringen voor nodig alleen een geschikte ruimte.

Afhankelijk van uw wensen en het programma maken wij graag een offerte op maat, informeer hier vrijblijvend naar: