Workshop Hormoon yoga
 

Heb je last van hormonale klachten die je uit balans brengen?

Hormoon yoga heeft een positief effect op het hormoonniveau van de vrouw.
Het is een unieke serie yoga houdingen, ademoefeningen en visualisatie die is ontwikkeld door de Braziliaanse arts en yoga docent Dinah Rodriguez. Door de serie met regelmaat te oefenen blijft de hormoonproduktie op peil en ga je je weer vitaler en krachtiger voelen.
Symptomen die kenmerkende zijn voor hormonale disbalans zijn o.a opvliegers, slapeloosheid, pms, stemmingswisselingen en libido verlies. Mogelijk heeft hormoon yoga ook een gunstig effect bij fertiliteits problemen. Dit verschilt per persoon en wil je hierover meer weten neem dan gerust contact op. 
 
Tijdens deze workshopdag maak je op een ontspannen manier kennis met de serie, passend bij jouw conditie en lichaam. De groepsgrootte is beperkt tot maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende tijd is om deskundig in te gaan op persoonlijke vragen.   
Hormoonyoga heeft voor alle vrouwen voordelen. Niet alleen voor vrouwen in de menopauze maar ook voor vrouwen vanaf 35 jaar omdat het oestrogeen gehalte vanaf dat moment daalt met alle effecten vandien. 

 
Heb je vragen of de workshop geschikt voor je is, of wil je het programma van de workshop ontvangen? mail of bel gerust:  Helene (06.20490617)