Y O G A   W O R K S H O P S in H A A R L E M  

 

 

 

 

 

Yoga voor de Bekkenbodem: zondag 4 februari 

 

Hormoonyoga cursus: zaterdag 10-17-24 februari en 3 maart

 

 

*Yoga voor de bekkenbodem 

Een workshop speciaal gericht op vitalisering en  bewustwording van dit gebied. Met behulp van specifieke oefeningen en houdingen onderzoeken en versterken we de spieren van het bekkenbodem gebied en neemt de vitaliteit van de bekkenbodem weer toe. Klachten die voortkomen uit verslapte bekkenbodem spieren nemen hierdoor af. De oefeningen kunnen na de workshop thuis voortgezet worden.

De workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, met of zonder bekkenbodem klachten.

Jakoline Hovinga is hatha yoga docent en gespecialiseerd in yoga voor de bekkenbodem. Tijdens de workshop is er voldoende aandacht en tijd voor vragen.

 

Deelname: E 22 per persoon (met introducée: E 40, inclusief handout, thee en snack)  

Datum: zondag 4 februari 15.00-17.00 uur

Aanmelden via je docent of per mail:    

 

*Hormoon yoga cursus  

Hormoon yoga is geschikt voor: vrouwen die in de overgang zijn of de eerste tekenen daarvan ervaren, vrouwen met menstruatie problemen (PMS, uitblijven van de menstruatie) en ook voor vrouwen die zwanger willen worden.

Wat doet Hormoon yoga voor het lichaam? Het vitaliseert onder andere de vrouwelijke geslachts organen en klieren die betrokken zijn bij de aanmaak van vrouwelijke hormonen. Je leert ook bewust te ontspannen waardoor het stress niveau in het lichaam daalt. Dit heeft een positief effect op je hele welbevinden. Herken je volgende klachten: opvliegers, slapeloosheid, stijfheid, libido verlies, stemmings wisselingen, vergeet achtigheid, haaruitval. Door de serie oefeningen regelmatig te doen kunnen deze klachten zichtbaarafnemen.

De cursus is verdeeld over 4 lessen met uitleg, feedback en tijd is voor alles wat speelt rondom de vrouwelijke hormonen.

Door de groeps grootte (max .10) is er genoeg tijd is voor persoonlijke vragen en adviezen. Ervaring met yoga is niet nodig.

Wil je meer weten over het programma en ook of Hormoonyoga iets voor jou is? Neem gerust contact op met Helene : 06.20490617

 

Data: Februari: 10,17,24  TIjd: 13.00 tot 14.15 uur ( eerste les is van 13.00 tot 16.00)

Deelname: E 85 (4 lessen) p.p inclusief thee, snack en handout met oefeningen

Aanmelden:

Docenten: Helene Kissels (gecertificeerd hormoon yoga docent) en Denise Schellinger (Vinyasa yoga docent)   

 

 

 

 

YOGA NIDRA : 9 februari

 

 

Yoga Nidra, ook wel 'yoga slaap', brengt je in een diepe staat van ontspanning.

Je laat spanningen los op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Na yoga nidra voel je je weer helder en verfrist; een prettig begin van je weekend. Ervaring met yoga is niet nodig.

 

Data: vrijdag 9 februari Tijd: 19.30-21.00 uur

Prijs: E 18 per persoon inclusief chai thee en snack

Aanmelden via de mail: info@yogastudiokleverpark