CURSUS BEWUST BEVALLEN 

 

Bevallen, dat doe je samen. Zijn jullie opzoek naar een partner les samen bevallen?

Tijdens deze zeer informatieve les krijg je veel informatie over de geboorte van je kindje. De verschillende fasen van de vbevalling worden besproken , waarbij de focus ligt op hoe je de pijnbeleving tot een minimum kunt beperken. In de les wordt ook de partner actief betrokken en krijgt hij tools in handen om de bevalling voorspoedig te laten verlopen. Er is aandacht voor het opvangen van de weeen, de ontsluitings fase en de persfase. Je doet samen verschillende oefeningen. Zoals ademoefeningen, houdingen en manieren om weeën op te vangen, pers technieken en massages die ontspanning geven. Je partner krijgt praktische tips en adviezen om je tijdens de bevalling goed te kunnen begeleiden.
Door je bewust voor te bereiden op de bevalling kan je tijdens de geboorte goede keuzes maken. Als jij en je partner de tijd nemen voor de aanstaande bevalling gaan jullie samen met vertrouwen de geboorte van jullie kindje tegemoet.

De partner les wordt begeleidt door Willeke Klerks. Willeke is geboorte coach en doula. Het is haar grote pasie om vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap en de bevalling 'op maat' te begeleiden. 

 

Praktische informatie:


Iedereen is welkom, ook als je een medische indicatie hebt of een tweeling verwacht.

De groepsgrootte is maximaal 6 stellen (minimaal 4 stellen) , zodat er voldoende tijd is voor vragen en persoonlijk advies.

Data: 

vrijdag avond   1 september  en 17 november   Tijd: 19.00 tot 22.00 uur 

Onkosten: E 55 per stel  ( incl.koffie,thee, snackje)

Lokatie: Yogastudio Kleverpark, santpoorterstraat 31, Haarlem

 

Wil je meer informatie of aanmelden? Bel of mail gerust:  | 06.20490617

 

Veel ziektekosten verzekeraarsvergoeden de kosten (geheel of gedeeltelijk) van een cursus zwangerschaps yoga en de partner les samen bevallen. Informeer hiernaar bij je eigen ziektekosten verzekeraar.