MAMA & BABY

 

Als toekomstige mama verandert er veel in je leven. Yoga Kleverpark biedt verschillende lessen en  cursussen aan en ook één op één sessie's.

We helpen je graag daar waar mogelijk met onze ervaring, lessen en cursussen. Voel je welkom om mee te doen samen , alleen of met je partner!

 

 

 

Mama - weer - fit  Pilates lessen 

Wil je na de bevalling weer iets doen aan je conditie en figuur? Met de Mama-weer- fit lessen pak je dat op een verantwoorde manier aan. Je kunt vanaf 6 weken na de bevalling meedoen met de oefeningen en zo je lichaam geleidelijk weer in vorm brengen. De groeps lessen staan onder begeleding van Lisa Meijer. Lisa is een ervaren pilates docent en zelf net moeder.In de lessen is er ook extra aandacht voor de bekkenbodem en het sluiten van de buikspieren. 

Datum: vanaf 11 februari elke zaterdag  ochtend van 12.00- 13.15 uur  

Deelname: 10 lessen voor E 120 | proefles E 10

Aanmelden via de mail

 

 

Mama & baby Shantala massage

 


Samen met je baby de cursus Shantala baby massage doen is plezier voor twee!
Tijdens de cursus leer je hoe je je baby kunt masseren. De Shantala massage heeft tal van voordelen: het versterkt de band tussen jou en je kindje, ondersteunt de groei en ontwikkeling van je baby, helpt bij krampjes, zorgt voor een goede doorbloeding en werkt ontspannend.

Babies van 5 weken tot een jaar zijn welkom, ook de papa’s!
De cursus bestaat uit 4 lessen op dinsdag en begint in op 7 februari (docent Lisa Meijer) . 

Data cursus:

Februari: elke dinsdag ochtend 10-11.030 uur, 4x voor E 95  

Maart: zaterdag 18 + 25 maart + 1 april van 13.15 tot 14.15 uur , kosten E 60 (inclusief handout en olie)

meld je aan :  of stuur een sms: 06.20490617

 

Blije - Mama massage

'Ontspan en neem tijd voor jezelf'


Gun jezelf een ontspannende massage tijdens je zwangerschap. Je ontspant, spieren worden soepel, je adem verdiept… je komt helemaal tot rust. Deze extra zorg voor jezelf is fijn in een periode dat alles verandert in jouw lichaam. De massage kan tijdens de hele zwangerschap en is extra fijn in je verloftijd.
Hannie Wolfs geeft de massage van 45 minuten in onze studio op een tijdstip dat jou uitkomt (kosten: E 45).

Bel voor een afspraak: 06.38820193

 

Mama Adem coaching tijdens zwangerschap 

Vind je het niet prettig om in een groep te oefenen of komt het niet uit met je agenda? Dan is een individuele zwangerschaps yoga les met de focus op een ontspannen buikadem ook een optie. 

Als je een hoge adem hebt kan dat een opgejaagd gevoel geven. Dat zorgt soms voor onnodige spanningen ten opzichte van de zwangerschap of aanstaande geboorte. Met een individuele adem sessie leer je in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt op een ontspannen manier te ademen. Een ontspannen adem patroon heeft tal van voordelen: het zorgt voor fysieke en mentale ontspanning, het geeft rust en vertrouwen in je eigen lichaam.  

Voor een individuele adem coaching kun je een afspraak maken. Er is eerst een intake gesprek en daarna volgt een vervolg traject. 

Voor informatie of een afspraak neem je contact op met Helene : of: 06.20490617