Bianca Coorengel

Bianca Coorengel

Heerlijk vind ik het om Yin yoga te geven, ervaringen over te brengen. Studenten mee te nemen op hun innerlijke reis én ook gewoon een uurtje ontspanning te brengen.   

 

Tijdens een van mijn reizen kwam ik in contact met yoga en werd ik direct gegrepen. Sindsdien sta ik elke dag op mijn mat en dat veranderde mijn leven. Mijn passie ligt bij Yin yoga omdat ik daarbij heb geleerd contact te maken met mijn kern. Ik heb de kracht gevonden om mezelf te zijn en geniet van liefde, warmte, rust en stilte. Vanuit rust, stilte en ruimte kom je in contact met jezelf, je kracht, je intuitie, de essentie van wie jij bent.

De Yin lessen die ik geef zijn helder. Ik leg alles duidelijk uit en laat je bewust worden van wat er gebeurd in je lichaam op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je voelt de energie door je lichaam stromen ik weet zeker dat je ontspannen naar huis gaat!

Door de Yin yoga lessen van Rolandjan van Mulligen wist ik dat ik de Yin yoga opleiding (Yin yoga en chakra studie 200hRYT) bij Anat Geiger wilde volgen. Beiden zijn dagelijks nog een grote inspiratiebron voor mijn eigen practice en lessen. Ik vind het leuk en belangrijk om in ontwikkeling te blijven en heb ook een tweede Yin yoga opleiding bij Stillnessinyoga gevolgd. Ook volg ik de erkende post-HBO opleiding Coaching bij BGLen partners. Zo breng ik de opgedane kennis binnen het bedrijfsleven en yoga samen in coaching. Ik geef vanuit mijn eigen bedrijf B in progress naast yogalessen ook meditatie cursussen, workshops, stiltewandelingen, retreats, bedrijfsyoga en privëcoaching.