Millie Tawil

Millie Tawil

‘De ruimte diep in onszelf is de plek waar we telkens terug kunnen keren voor kracht, rust, inspiratie en creativiteit’ 

Yoga kwam in mijn leven toen ik lang geleden begon met Transcendente meditatie. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik vertrok van Buenos Aires (mijn geboortestad) naar Nederland om te studeren en rondde mijn studie bouwkunde af met een ontwerp voor een Yoga & Meditatie Centrum.

Architectuur en yoga zijn in mijn beleving altijd in verbinding met elkaar: het bewust omgaan met de ruimte. Ik geef yoga om anderen te inspireren dieper in hun eigen unieke ruimte te gaan. Iedereen is architect van zijn eigen leven en yoga heeft uitstekende tools om dat te doen.

Tijdens mijn Yin en Vinyasa opleiding wist ik meteen dat ik verder wilde gaan met de Yoga Therapie specialisatie.  Daar ben ik nu mee bezig en door seminars en trainingen in binnen- en buitenland te volgen blijf ik me continu verdiepen. Individuele yoga therapie wordt steeds vaker met succes ingezet voor het duurzaam en preventief behandelen van patienten.

De focus in mijn lessen ligt op de therapeutische werking van yoga, niet alleen om te herstellen maar ook om gezond te blijven door signalen van het lichaam op tijd op te merken. Naast het lesgeven bied ik individuele yoga therapie aan en op deze manier hoop ik te helpen om yoga te integreren in reguliere behandel trajecten.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.archiprana.com