IN JE KRACHT –  ‘Inner peace is the highest form of health’

Yoga,wandel en stilte workshop in de Kennemer duinen. Tijdens deze middag herstellen we door middel van yoga, MIndful wandelen en meditatie de balans in het lichaam. De specifieke aandacht gaat hierbij uit naar de basis: het bekken. Vaak zijn we onbewust van onze basis en niet in contact ermee. Dat kan tal van vage klachten geven zoals: onrust, slecht slapen, malen en piekeren, overprikkeld zijn, in je hoofd zitten. Ook fysieke klachten die voortkomen uit de bekkenbodem kunnen daarbij horen. Vanuit de yoga traditie ligt onze basis zowel in het fysieke lichaam als ook bij het eerste en tweede chakra. De yoga oefeningen, stilte wandeling in de prachtige natuur van de Kennemerduinen en meditatie  zijn gericht op het bewust contact maken, ontspannen en vitaliseren van onze fysieke en energetische basis.

Wat haal je uit deze workshop?

  • Je leert diep te ontspannen
  • Je komt meer in contact met jezelf
  • Vanuit de stilte pak je je rust
  • Laadt je weer op in de natuur
  • Je maakt je hoofd leeg
  • Versterk je je vitaliteit en innerlijke kracht
  • Bewustwording van het bekken (je basis) en kennis van de chakra’s en hun energetische werking

Programma:

ZONDAG

-Yoga chakra les: ‘Muladhara en Svahdhistana chakra’  ook wel de basis chakra’s ,  bekkenbodem oefeningen.

-Stilte wandeling in de duinen

-Pauze met gezonde snack

-Meditatie en eindontspanning

Deze middag wordt begeleidt door Helene Kissels.  Helene is een ervaren yoga docent en werkt veel met groepen. Ze is o.a gespecialiseerd in yoga en chakra psychologie, pranayama, yoga voor de bekken bodem en meditatie.

Yoga ervaring is niet nodig , de middag is in stilte .

Datum: zondag 21 oktober 12.00-17.00 uur

Lokatie: Nationaal Park Kennemerland. Dit beschermde natuurgebied tussen de Noordzeekust en Haarlem is een oase van rust tussen de bruisende Randstad en het brede Noordzeestrand. www.np-zuidkennemerland.nl

Deelname: E 65 p.p (met introducée E 110 samen), inclusief vegetarische snacks , fruit, thee

RETREAT optie: wil je blijven slapen? Dit weekend is ook te boeken als retreat: de aankomst is dan op zaterdag 20 oktober vanaf 16.00 uur met een diner plus overnachting op de lokatie in de duinen. De volgende ochtend staat er een ontbijt voor je klaar. Vanaf 12.00 uur doe je mee met de hele workshop. Deelname retreat:  E 175 ( boek je samen dan is het E 320)

Info en aanmelden: info@yogastudiokleverpark.nl   |  06.20490617 (Helene)