Zwangerschapsyoga

Gefeliciteerd: je bent zwanger! Tijdens deze lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. De yoga oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal. Je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik te brengen. Je leert de prestatie los te laten en krijgt meer vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf. De yoga houdingen zorgen ervoor dat je lichaam soepel en flexibel blijft. De adem oefeningen maken je bewust van de adem en leren je hoe te ontspannen.

Eens in de 6 weken is er een partner les. Een leerzame, leuke en praktische les! Je partner wordt hierdoor actiever betrokken bij de zwangerschap en straks de bevalling. Je leert alles wat je nodig hebt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien!

Met de doorlopende cursus zwangerschapsyoga en de 10 weekse zwangerschaps yoga cursus kun je beginnen vanaf de 14e week en doorgaan tot het einde van de zwangerschap. Deelnemers ervaren het als een rustige, veilige en gebalanceerde  cursus die je tijdens de hele zwangerschap kunt doen. De oefeningen geven ontspanning , kracht en focus en vergroten je zelfvertrouwen. Ervaring met yoga is niet nodig. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Wanneer:

Donderdag

18.00 – 19.00 uur 10-weekse cursus:

5 april tm. 7 juni , 6 september tm. 8 november

Vrijdag 

11.00-12.15 uur 10 -weekse cursus:

4 mei tm.6 juli

Zaterdag

10.30 – 11.45 uur (doorlopende cursus. instromen mogelijk)

Docent:

Helene Kissels  (specialisatie: zwangerschaps yoga, adem en ontspanning )

Prijzen:

10-weekse zwangerschapsyoga cursus:
Prijs: 10 lessen: €130 (inclusief een partnerles), proefles €10

Doorlopende cursus:
Prijs: 12 lessenkaart: €145  (instromen mogelijk, inclusief een partnerles)
Proefles €10  Losse les: €15