Zwangerschapsyoga

Gefeliciteerd: je bent zwanger! Tijdens deze lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. Je bereid je fysiek en mentaal voor op de bevalling. De yoga oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal, de adem leer je te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik en bekken te brengen. Je leert de prestatie los te laten en krijgt meer vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf.

Eens in de 6 weken is er een partner les. Een leerzame, leuke en praktische les! Je partner wordt hierdoor actiever betrokken bij de zwangerschap, centraal staat hoe jouw partner je kan ondersteunen  tijdens de bevalling. Het is ook mogelijk de lessen zonder partnerles te volgen.

Met de doorlopende cursus zwangerschapsyoga en de 10 weekse zwangerschaps yoga cursus kun je beginnen vanaf de 20e week en doorgaan tot het einde van de zwangerschap. Deelnemers ervaren het als een rustige, veilige en gebalanceerde  cursus die je tijdens de hele zwangerschap kunt doen. De oefeningen geven ontspanning, kracht, vertrouwen en focus en vergroten daarmee je zelfvertrouwen.

Ervaring met yoga is niet nodig. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

 

 

 

Wanneer:

Donderdag

18.00 – 19.00 uur

10-weekse cursus:

16 augustus tm. 18 oktober

15 november tm. 31 januari 2019

 

Zaterdag

10.30 – 11.45 uur (doorlopende cursus. instromen mogelijk)

NB: zaterdag 29 oktober PARTNERLES

Docent:

Helene Kissels  (specialisatie: zwangerschaps yoga, adem en ontspanning )

Prijzen:

10-weekse zwangerschapsyoga cursus:
Prijs: 10 lessen: €140 (dit is inclusief een partnerles, zonder partner les E 120), proefles €10

Doorlopende cursus:
Prijs: 12 lessenkaart: €155  (instromen mogelijk, inclusief een partnerles, zonder partnerles E 135 )
Proefles €10  Losse les: €15

Individuele zwangerschaps yogales: E 45 | individuele partnerles E 55

NB: Wij zijn aangesloten bij de VYN. Als je aanvullend verzekerd bent kan je het bedrag van de lessen declareren bij je zorgverzekeraar.