Zwangerschapsyoga

Gefeliciteerd: je bent zwanger! Tijdens deze lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. Je bereid je fysiek en mentaal voor op de bevalling. De yoga oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal, de adem leer je te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik en bekken te brengen. Je leert de prestatie los te laten en krijgt meer vertrouwen in je eigen lichaam en jezelf.

Eens in de 6 weken is er een partner les. Een leerzame, leuke en praktische les! Je partner wordt hierdoor actiever betrokken bij de zwangerschap en straks de bevalling. Je leert alles wat je nodig hebt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien!

Met de doorlopende cursus zwangerschapsyoga en de 10 weekse zwangerschaps yoga cursus kun je beginnen vanaf de 14e week en doorgaan tot het einde van de zwangerschap. Deelnemers ervaren het als een rustige, veilige en gebalanceerde  cursus die je tijdens de hele zwangerschap kunt doen. De oefeningen geven ontspanning , kracht en focus en vergroten je zelfvertrouwen. Ervaring met yoga is niet nodig. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Baby massage

Na de bevalling is de cursus baby massage een heerlijk uurtje genieten voor jou en je baby. Als je baby ongeveer 6 weken is zal de baby massage de band tussen jullie nog meer versterken. Baby’s houden van aanraken en liefdevol lichaams contact. Vaak worden ze er rustig van, nemen de darmkrapjes af en slapen ze er heerlijk van.

Samen met andere moeders leer je de massage technieken van Mathilde Serné in 4 weken. Mathilde heeft ruime ervaring met deze massage en is ook lactatie deskundige. In de lessen komen ook thema’s als borstvoeding, huilen en voeding aan bod. Baby’s vanaf 6 weken tm. half jaar oud kunnen meedoen.

Data: maandag  4-11-18-25  juni  Tijd: 14.00-15.00 uur

Kosten: E 75 inclusief handout met oefeningen en massage olie (als je samen komt is het E 135).

 

 

Wanneer:

Donderdag

18.00 – 19.00 uur 10-weekse cursus:

16 augustus tm. 18 oktober

1 november tm. 17 januari

Zaterdag

11.00 – 12.15 uur (doorlopende cursus. instromen mogelijk)

NB: op 28 juli en 4 augustus geen les

Docent:

Helene Kissels  (specialisatie: zwangerschaps yoga, adem en ontspanning )

Prijzen:

10-weekse zwangerschapsyoga cursus:
Prijs: 10 lessen: €140 (inclusief een partnerles), proefles €10

Doorlopende cursus:
Prijs: 12 lessenkaart: €155  (instromen mogelijk, inclusief een partnerles)
Proefles €10  Losse les: €15

Individuele zwangerschaps yoga les : E 45 | individuele partnerles E 55

NB: Wij zijn aangesloten bij de VYN. Als je aanvullend verzekerd bent kan je het bedrag van de lessen declareren bij je zorgverzekeraar.