Eendaagse beval cursus

Samen met je partner goed voorbereid bevallen

Praktisch en no-nonsense

Voor wie is de cursus geschikt?

Ben je heel druk en heb je weinig tijd om je voor te bereiden op de bevalling? Of heb je een partner die het niet zit zitten om meerdere keren per maand naar een beval cursus te gaan? Zoek je een korte cursus in het weekend en wil jij je praktisch voorbereiden op een positieve bevalling? Dan is eendaagse beval cursus met partner een uitkomst! Al vanaf 24 weken tot en met 38 weken kan je meedoen.

 

Inhoud van de cursus

De cursus is nuchter, praktisch en boordevol informatie:

-De verschillende fasen van de bevalling

-Uitleg over de hormonen tijdens de bevalling

-Concrete technieken rondom ademhaling, ontspanning en massage

-Uitleg over het geboorteplan

-Hoe zorg je ervoor dat je de ‘regie’ houdt tijdens de bevalling

Of je nou voor het eerst zwanger bent of voor de tweede of derde keer, het blijft fijn om je even helemaal te richten op jezelf en de baby in je buik. De partner krijgt duidelijke uitleg over alles, zo bereiden jullie je samen fysiek en mentaal voor op de geboorte van jullie kindje.

Locatie: Haarlem of Heemstede

Eendaagse beval cursus in Haarlem of Heemstede: Naast dat de cursus zelf heel informatief, praktisch en efficiënt is is de cursus ruimte een prettige plek voor een kop thee of koffie en kan je met anderen in gesprek gaan die deelnemen aan de cursus. De locatie ligt centraal en is van alle gemakken voorzien, tijdens de pauze kan je even naar buiten lopen .

Wanneer aanmelden voor de eendaagse beval cursus?

Wacht niet te lang met je aan te melden voor de cursus omdat je zo meer tijd hebt om thuis verder te oefenen met de technieken die je leert bij de cursus én omdat je wil voorkomen dat de cursus zit volgeboekt. Tussen de 24 en 35 weken is ideaal.  De groepen zijn klein; maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor persoonlijke vragen en er heldere feed back gegeven wordt op de oefeningen die je leert.

Extra

Je krijgt na de cursus de overzichtelijke hand-out van de eendaagse bevalcursus mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.

Privé cursus of duo cursus volgen?

Wil je liever privé deze cursus volgen? Dat kan. Ook is het mogelijk om de cursus samen met een andere zwangere uit jouw omgeving, vriendin of collega te volgen privé bij jou thuis of op de cursus locatie. Laat het weten en we plannen een cursus in die handig is voor jouw agenda.

 

 

 

 

Data

  • zaterdag      18 mei  10-14.00 uur
  • zaterdag      15 juni   10-14.00 uur
  • zaterdag      17 augustus  10-14.00 uur
  • zaterdag      19 oktober     10-14.00 uur  

Docent

Helene Kissels

Ik ben gediplomeerd zwangerschaps yoga docent (lid van de vereniging yoga docenten www.yoganederland.nl) en HypnoBirthing child birth educator (lid van https://www.hypnobirthingnederland.nl/

helene kissels

Kosten

E 140 per stel (inclusief handout, snack , thee en koffie)

(Privé Eendaagse cursus E 230, Duo cursus E 189 per zwangere)

Je bent natuurlijk ook welkom als je de cursus zonder partner wil volgen!

Locatie

Yogastudio kleverpark, Santpoorterstraat 31 Haarlem

Aanmelden

info@yogastudiokleverpark.nl

hypnobirthing contact