HypnoBirthing

Wil jij ook met vertrouwen toeleven naar je bevalling en kennismaken met het positieve effect van HypnoBirthing? Deze praktische zwangerschapscursus gaat ervan uit dat bevallen voor vrouwen een normale functie van het lichaam is. Je doet de cursus samen met je partner die zo ook helemaal betrokken is bij de geboorte. Adem – en zelfhypnose oefeningen zorgen ervoor dat je bewust kan ontspannen en daardoor meer de regie pakt in het geboorte proces. Ontspanning is namelijk de sleutel tot een fijne geboorte ervaring.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer lezen over deze methode kijk dan op de website van de beroeps vereniging HypnoBirthing Nederland waar wij bij zijn aangesloten.

Wil je alle informatie en cursus data van 2023 weten? Kijk dan op onze speciale HypnoBirthing website: mamacalma.nl

 

Bij aanschaf van de leskaart of cursus krijg je een factuur die je kan inleveren bij je zorgverzekering.  Wij hebben een AGB code en voldoen aan alle eisen die zorgverzekeraars stellen. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de lessen als je aanvullend bent verzekerd.

Groepscursus Hypnobirthing 2023:

  • Oktober 5 x zaterdag en zondag ochtend van 10 tot 12 uur
  • Data: 21+22, 28+29 oktober en 11 november
  • E 295 (per stel inclusief alle lesmateriaal: boek, handout, audio, scripts)
  • Als je aanvullend verzekerd bent kan je de factuur indien en krijg je een deel terug
  • Een privé cursus of een cursus voor jou als vrouw alleen is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie : info@yogastudiokleverpark.nl of 06.20490617