HypnoBirthing

Beval cursus met partner

Wil jij samen met je partner kennismaken met het positieve effect van HypnoBirthing?

Deze praktische zwangerschapscursus gaat ervan uit dat bevallen voor vrouwen een natuurlijk proces van het lichaam is. Je doet de cursus samen met je partner die zo ook helemaal betrokken is bij de geboorte. Uitleg van het hele geboorte proces , adem – en en onder andere zelfhypnose oefeningen zorgen ervoor dat je bewust kan ontspannen en daardoor meer de regie pakt in het geboorte proces. De cursus is erop gericht om ook de partner tools in handen te geven om de bevalling voorspoediger te laten verlopen. Zodat jullie beiden goed voorbereid de bevalling in gaan!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer lezen over deze methode kijk dan op de website van de beroeps vereniging HypnoBirthing Nederland waar wij bij zijn aangesloten.

Wil je alle informatie en cursus data van 2023/2024 weten? Kijk dan op onze speciale HypnoBirthing website: mamacalma.nl

 

Bij aanschaf van de leskaart of cursus krijg je een factuur die je kan inleveren bij je zorgverzekering.  Wij hebben een AGB code en voldoen aan alle eisen die zorgverzekeraars stellen. Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de lessen als je aanvullend bent verzekerd.

Groepscursus Hypnobirthing 2023:

  • 4+ 5 november van 12 tot 3 uur
  • E 285 (per stel inclusief alle lesmateriaal: boek, handout, audio, scripts)
  • Als je aanvullend verzekerd bent kan je de factuur indien en krijg je een deel terug
  • Een privé cursus of een cursus voor jou als vrouw alleen is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie : info@yogastudiokleverpark.nl of 06.20490617