Sound healing met Irene Sportel

Muziek kan ons raken, emoties laten bewegen, het kan ons laten dansen en zingen of intens verstillen. Klanken hebben de potentie om te helen en ons terug te brengen naar een staat van balans en vrede. Irene is gepassioneerd om dit te laten voelen en ervaren via verschillende vormen!

Deze avond geeft Irene een Sound Healing Concert met liedjes en mantra’s en speelt ze live muziek.

Irene wisselde haar werk in de reguliere gezondheidszorg in om yin yoga en Tibetaanse healing sessies te geven. Ze is daarnaast ook een gepassioneerde muzikant  en begeleid je met haar stem, gitaar, handpan, Tibetaanse- en kristallen klankschalen en nog meer wereldinstrumenten tijdens deze ontspannende avond .

Sound Healing

Tijdens een Sound Healing sessie lig je op een matje, dek je jezelf toe met een deken en sluit je je ogen. Geluiden van klankschalen, zang, gitaar, handpan en andere instrumenten brengen je met je aandacht naar binnen. Een Sound Healing concert kan ontspanning brengen en een eventuele fysieke, emotionele of mentale disbalans helpen helen.

De klanken hebben een helend effect op je lichaam en mind. Het is een eeuwenoud ritueel om het energetische lichaam weer in balans te brengen.

Kom het zelf ervaren en kijk wat het voor jou kan doen.

 

moederdag

Datum & Tijd:

  • 15 december van  19.30 tot 20.45 uur

Locatie

Yogastudio Kleverpark, Santpoorterstraat 31 Haarlem

Deelname

30 euro p.p (inclusief chai thee en snackje)

Er zijn matten en dekens, draag makkelijke warme kleding en dikke sokken  

Aanmelden

AUB Per mail: info@yogastudiokleverpark.nl