Annemarie IJsbrandy

Annemarie IJsbrandy

‘Yoga geeft mij het gevoel de hele wereld aan te kunnen,soepel mee te bewegen op wat zich in de hectiek van alledag voordoet ‘ 

Na enige jaren yoga gevolgd te hebben op reizen en retreats (Bikram en Yin Yang) kreeg ik behoefte naar meer verdieping. In 2014 volgde ik bij Johan Noorloos de Vinyasa Teachertraining en op dit moment de Yin intensive opleiding van Mirjam Wagner. Daar ontdekte ik dat het doorgeven van yoga en het effect op mentaal en fysiek niveau mijn motivatie is om zelf les te geven aan groepen. In mijn Easy flow Yoga les is er een afwisseling tussen meer actieve (yang) en passieve (yin) houdingen.  In yang beweeg je op de ademhaling en ontwikkel je spierkracht , de yin houdingen zijn meditatief en richten zich meer op de dieper liggende  bindweefsels rondom gewrichten en organen.

De les op zaterdag ochtend is voor beginners en gevorderden: voor iedereen met zijn unieke lichaam en unieke behoeften. Naast mijn yoga lessen werk ik part time als operatie-assistente en woon ik met mijn gezin in Haarlem.

Zaterdag 9.00-10.15 uur