Weg van de drukte

24 -26 april 2020 Oerboerderij Twente

Gun jezelf een Lente-break en ga ook mee een weekend weg naar een heerlijke, rustige buitenplek in groen Twente. We verblijven in een comfortabele Oerboerderij midden in de natuur. De ultieme lokatie en tijd om te ontspannen, stress los te laten en weer op te laden!

2 dagen voor jezelf met:

  • stress relief yoga
  • meditatie bij zonsopgang
  • Yoga Nidra 
  • wandelingen in de  natuur
  • heerlijke, verse maaltijden

De lessen zijn toegankelijk, rustig van opbouw en Mindful. We verblijven in het landelijke Twente in een sfeervolle ‘Oerboerderij’ die is voorzien van alle moderne comfort en sfeer. Een ruime yoga zolder met uitzicht op de weilanden, fijne slaapkamers, heerlijke bedden, een moderne keuken en gezellige huiskamer. Er zijn 9 slaapkamers voor een of twee personen.

Elke dag begint met een meditatie bij zonsopgang onder de bomen temidden van de bossen en de ongerepte natuur. Daarna is er een yoga les met eindontspanning, ‘s avonds is er een Yoga Nidra sessie. Tussen de lessen door is er tijd om te luieren, lezen, ontspannen, bijslapen of  ‘s avonds gesprekken rondom de vuurkorf.

Soulfood

Dit weekend word je ook helemaal verwend met heerlijke, verse maaltijden. Onze enthousiaste vegetarische kok Maartje maakt met liefde verse biologische lunches, diners en elke ochtend een verwen ontbijt. 

Ook als je nog geen ervaring met yoga of meditatie hebt zul je dit weekend genieten van innerlijke rust en ontspanning.

Yoga docent Helene Kissels geeft hatha yoga en begeleidt je dit weekend met alle zorg en persoonlijke aandacht. Ze heeft veel ervaring met groepen en Yoga retreats in binnen- en buitenland. 

 
Heb je vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan contact op met Helene : info@yogastudiokleverpark.nl  | 06.20490617

 

Data

24 t/m 26 april 2020 
aankomst vrijdag 17.00 uur, vertrek zondag 14.00 uur

Docent

Helene Kissels 

Deelname

€ 295 per persoon op basis van een 2-persoonskamer (inclusief 2 overnachtingen, alle lessen en alle maaltijden), E 330 voor een eenpersoonskamer. Early Bird prijs: E 280 (2p kamer) of E 320 (1p kamer) als je boekt voor 21 februari 2020  

Meer informatie/aanmelden

info@yogastudiokleverpark.nl | 06.20490617