Weg van de drukte

26-28 april 2019 Oerboerderij Twente

Gun jezelf een Lente-break en ga ook mee een weekend weg naar een heerlijke, rustige buitenplek in groen Twente. We verblijven in een comfortabele Oerboerderij midden in de natuur. De ultieme lokatie en tijd om te ontspannen, stress los te laten en weer op te laden!

2 dagen voor jezelf met:

  • stress relief yoga
  • meditatie bij zonsopgang
  • Yoga Nidra en
  • wandelingen in de  natuur.

De lessen zijn toegankelijk, rustig van opbouw en Mindful. De yogadocent is Helene, ze heeft veel ervaring met groepen en retreats en neemt je mee op een innerlijke reis. We verblijven in het landelijke Twente in een sfeervolle ‘Oerboerderij’ die is voorzien van alle moderne comfort, lekkere bedden en een gezellige huiskamer. Elke dag begint met een meditatie bij zonsopgang onder de bomen temidden van de bossen en de ongerepte natuur. Daarna is er een yoga les, ’s avonds Yoga Nidra. Tussen de lessen door is er tijd om te luieren, ontspannen, bijslapen of  ’s avonds gesprekken rondom de vuurkorf.

Soulfood

Dit weekend wordt je ook helemaal verwend met heerlijke maaltijden! Onze enthousiaste ,vegetarische kok Maartje maakt met liefde verse biologische lunch, diner en elke ochtend een verwen ontbijt.

Ook als je nog geen ervaring met yoga of meditatie hebt zul je dit weekend genieten van innerlijke rust en ontspanning.

Yoga docent Helene Kissels geeft hatha yoga en begeleidt je dit weekend met alle zorg en persoonlijke aandacht. Ze heeft veel ervaring met groepen en Yoga retreats in binnen- en buitenland. 

 
Heb je vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan contact op met de docent Helene : info@yogastudiokleverpark.nl  | 06.20490617

 

 

 

 

 

Data

26 t/m 28 april 2019 aankomst vrijdag17.00 uur, vertrek zondag 14.00 uur

Docent

Helene Kissels

Deelname

€ 285 per persoon op basis van een 2-persoonskamer (inclusief 2 overnachtingen, alle lessen en alle maaltijden), E 320 voor een eenpersoonskamer.

EARLY BIRD prijs als je voor 25 februari boekt: E 275 2-persoonskamer ( E 310 eenpersoonskamer)

Meer informatie/aanmelden

info@yogastudiokleverpark.nl | 06.20490617