Yoga retreat Frankrijk: Yoga Au Chateau!

Yoga retreat Frankrijk

‘een omgeving waar je vanzelf tot rust komt’

Ga je mee naar Frankrijk in mei? We bieden een heerlijk  en relaxed yoga retreat aan bij ‘Kasteelvrouwe Emmy’ in haar Chateau des Chauvaux in de prachtige Dordogne.

Dit yoga retreat is meer dan alleen yoga: het is een unieke en inspirerende belevenis om op deze mooie locatie even helemaal weg te zijn uit je dagelijkse leven.

De combinatie van yoga, rust, natuur en het Franse ‘savoir vivre’ zorgen ervoor dat je beter in staat bent los te laten en te ontspannen. Het afwisselende programma biedt genoeg ruimte om ook te luieren of een excursie te maken. Je kunt met een vriendin, je moeder of alleen komen, alles is goed. Yoga in een bijzondere omgeving, verse maaltijden die met liefde bereid zijn en heerlijke bedden; dat wordt een weldadige mini -yoga- vakantie!

Voor een sfeerimpressie van het chateau? Kijk dan op: www.chateaudeschauvaux.com

Wil je graag meer weten en het programma aanvragen? Mail of bel: 06.20490617

 

Datum

  • Woensdag 1 tot en met zondag 5 mei 2024
  • 5 dagen, 4 overnachtingen
  • Docent Helene Kissels

Informatie

  • inclusief  geheel verzorgd verblijf, alle maaltijen (ontbijt,lunch,diner) en overnachtingen, alle yogalessen en meditaties
  • vanaf E 595 per persoon (verblijf in 2 persoons kasteelkamer, gedeelde badkamer), E 715 per persoon (verblijf in 1 persoons kasteelkamer), of tent met comfortabel bed (informeer naar de mogelijkheden)
  • exclusief reiskosten (eigen vervoer of vliegen) en transfer (vliegen kan vanaf Rotterdam airport naar Bergerac, informeer naar de mogelijkheden)
  • voor meer informatie of aanmelding: info@yogastudiokleverpark.nl
Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy