Yoga retreat Frankrijk: Yoga Au Chateau!

Yoga retreat Frankrijk

‘een omgeving waar je vanzelf tot rust komt’

In de Franse Dordogne kan je komend jaar deelnemen aan twee bijzondere  Yoga retreats. Een inspirerende yoga mid- week op een hele bijzondere locatie :het  Chateau des Chauvaux van Emmy Postma in het landelijke en rustige plaatsje Douzillac.

Dit yoga retreat is rustig en reflectief met dagelijks yoga en meditatie. Het wordt een unieke en inspirerende belevenis om op deze mooie plek even helemaal weg te zijn uit je dagelijkse leven.

De combinatie van yoga, rust, natuur en het Franse ‘savoir vivre’ zorgen ervoor dat je beter in staat bent los te laten en te ontspannen. Er is voldoende tijd en rust om te herstellen en de batterij weer op te laden. Het programma biedt genoeg ruimte om te luieren, voor een helende massage of om een excursie in de omgeving te maken. Je kunt met een vriendin, je moeder of alleen komen, alles is goed. Yoga in een bijzondere omgeving, verse maaltijden die met liefde bereid zijn en heerlijke bedden; dat wordt een weldadige mini -yoga- vakantie!

Voor een sfeerimpressie van het chateau, kijk dan op: www.chateaudeschauvaux.com

Wil je graag meer weten en het programma aanvragen? neem dan contact op met Helene: Mail of bel: 06.20490617

 

Datum

  • Retreat september: Woensdag 6 september tm 10 september 2024
  • 5 dagen, 4 overnachtingen
  • Docent Helene Kissels

Informatie

  • inclusief  geheel verzorgd verblijf, alle maaltijen (ontbijt,lunch,diner) en overnachtingen, alle yogalessen en meditaties
  • vanaf E 595 per persoon (verblijf in 2 persoons kasteelkamer, gedeelde badkamer), E 750 per persoon (verblijf in 1 persoons kasteelkamer), of tent met comfortabel bed (informeer naar de mogelijkheden)
  • exclusief reiskosten (eigen vervoer, trein of vliegen) en transfer (vliegen kan vanaf Rotterdam airport naar Bergerac, informeer naar de mogelijkheden)
  • voor meer informatie of aanmelding: info@yogastudiokleverpark.nl
Kasteelvrouwe Emmy

Kasteelvrouwe Emmy