Heb je last van hormonale klachten die je uit balans brengen?

Deze speciale workshop richt zich op het weer in balans brengen van de hormoonspiegel op een natuurlijke manier.

Hormoon yoga is daar onderdeel van maar ook besteden we aandacht aan je leefstijl en leer je ontspanningstechnieken.

In kleine groepen waarin persoonlijke aandacht is en ruimte voor feed back oefenen we de serie.  De serie bestaat uit yoga houdingen, een speciale adem en bekkenbodem techniek. Geschikt voor iedere vrouw die merkt dat haar hormonen uit balans zijn. Dat kan al beginnen rond de 40 tot en met de overgang aan toe.

Omdat voeding ook van invloed is op hormoonschommelingen krijg je daar uitleg over en verwent food specialist Bianca van BiHealthy ons met haar heerlijke groene smoothie en vega snacks.

Na de workshop heb je veel nieuwe inzichten gekregen. Maar dan begint het pas echt: hoe pas je je leven zodanig aan dat je een positief en blijvend effect ervaart van de opgedane kennis en oefeningen? Je gaat thuis aan de slag met de serie. De Hormoon yoga oefeningen  krijg je via een online les en handout mee naar huis om thuis mee te oefenen. Als je regelmatig oefent ga je echt een verschil merken en je beter voelen!

Ben je nieuwschierig en wil je meer weten over deze workshop? Stuur dan een mail en je ontvangt het programma van de workshop.

Docent: Helene Kissels. Helene is een ervaren yoga docent en gecertificeerd hormoon yoga teacher.

Data

zaterdag 13.00-17.30 uur

Wil je graag met een paar vrouwen of vriendinnen, zussen de workshop volgen? Neem dan contact op , ik geef ook privé workshops.

SVP aanmelden via de mail: info@yogastudiokleverpark.nl

Deelname

Prijs: € 70 per persoon voor de workshop. Dit is inclusief de online handout met oefeningen (video) voor thuis. Een heerlijke lunch van Bi Healthy met een verse cacao smoothie en heerlijke vega snack

Een schriftelijke intake is onderdeel van de workshop.

Heb je vragen? Mail of bel gerust:

06.20490617

info@yogastudiokleverpark.nl