24 -26 april 2020

 

‘Selfcare is the fuel that allows your light to shine brightly’

 

Gun jezelf een weekend weg en ga mee naar een heerlijke, rustige buitenplek in de groene natuur van Twente. Neem de tijd om stress los te laten en weer nieuwe energie op te doen!

 

Het  programma

  • stress relief yoga
  • meditatie bij zonsopgang
  • Yoga Nidra
  • wandelingen in de  natuur
  • heerlijke, verse maaltijden

 

Yoga en meer…

De lessen zijn toegankelijk, rustig van opbouw en Mindful. Elke dag begint met een meditatie bij zonsopgang onder de bomen in onze ‘achtertuin’, wat een mooi begin van de dag! Na het ontbijt een fijne Hatha flow les. Overdag is er genoeg tijd om te wandelen of te luieren. ‘S avonds is het tijd voor Yoga Nidra, een bijzondere yoga ervaring die op diep niveau ontspant.

Massage

Als je dat wil kan je jezelf trakteren op een massage. Tijdens de massage kom je nog meer tot ontspanning en jezelf. Door een massage worden de spieren goed doorbloed, afvalstoffen afgevoerd en voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Het hormoon oxytocine vermindert stress en zorgt voor een heerlijk geluksgevoel van top tot teen.

Unieke lokatie

Onze locatie ligt in het landelijke Twente midden in de bossen van Natuur monumenten. Oude bomen, fluitende volgels, smalle paadjes en mooie vergezichten dus. In de sfeervolle ‘Oerboerderij’ die is voorzien van alle moderne comfort en sfeer overnachten we. Er is een knusse huiskamer, een ruime yoga zolder met uitzicht op de weilanden, fijne slaapkamers, heerlijke bedden en een  moderne keuken. Er zijn 9 slaapkamers voor een of twee personen. Echt een plek om je een paar dagen helemaal thuis te voelen.

Soulfood

Dit weekend word je ook helemaal verwend met heerlijke, verse en vegetarische maaltijden. Onze enthousiaste vegetarische kok maakt met liefde verse biologische lunches, diners en elke ochtend een verwen ontbijt met verse eitjes van de kippen familie die er ook woont.

Ook als je nog geen ervaring met yoga of meditatie hebt zul je dit weekend genieten van innerlijke rust en ontspanning.

 

Yoga docent Helene Kissels geeft hatha yoga, meditatie , Yoga Nidra en begeleidt je dit weekend met alle zorg en persoonlijke aandacht. Ze heeft veel ervaring met groepen en Yoga retreats in binnen- en buitenland.

Heb je vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan contact op met Helene : info@yogastudiokleverpark.nl  | 06.20490617

Data

24 t/m 26 april 2020
aankomst vrijdag 17.00 uur, vertrek zondag 14.00 uur

Docent

Helene Kissels

Deelname

€ 295 per persoon op basis van een 2-persoonskamer (inclusief 2 overnachtingen, alle lessen en alle maaltijden), E 330 voor een eenpersoonskamer.

Kom je samen en boek je samen? Dan geldt er een vriendenprijs: je betaald per persoon E 285 (op een 2p kamer) of E 320 (op een 1p kamer).

Wil je ook een massage, laat dat dan aub vooraf weten. De massage wordt apart afgerekend met de masseur 

Meer informatie/aanmelden

Wil je meer weten over het weekend of het programma opvragen dat kan:

info@yogastudiokleverpark.nl | 06.20490617