Yin Yoga

 
Zoek je ontspanning? Dan is Yin yoga misschien iets voor jou . Het is een rustige vorm van yoga, gebaseerd is op de Chinese meridiaan theorie. Van Yin yoga krijg je een flexibel lichaam en komt je geest weer tot rust . 
 
Bij yin yoga zijn de houdingen rustig en harmonieus. Veel houdingen zijn zittend of liggend en worden 3 tot 5 minuten aangehouden, zonder het aanspannen van de spieren. Zo werkt yin yoga op de diepere lagen zoals het bindweefsel, de pezen, banden en gewrichten. Dit kan als intensief en uitdagend ervaren worden, maar niet ingewikkeld en altijd in overeenstemming met wat je fysiek aan kan. Hierdoor is yin yoga voor iedereen geschikt.
 

Meer balans in je leven

Je wordt je bewuster van je lichaam, waardoor signalen van stress of overbelasting eerder herkent worden. Ook geeft het inzicht in het denkpatroon en gedrag. Je laat overbodige spanning los. In deze tijd waarin veel mensen het uiterste van zichzelf vragen, helpt yin yoga om de balans in je leven te behouden of te hervinden. Ook is yin yoga geschikt voor mensen die burnout of overspannen zijn, klachten hebben in de onderrug en heupen of veel en intensief sporten zoals hardlopen.
 
 
 
 
 
 
 

Lessen Yin Yoga

Geen lessen gepland op dit moment.

Geef je Yin yoga? Wij zijn op zoek naar een docent