Natanja van den Brink

Natanja van den Brink

Yoga is voor mij lichter leven: het maakt me aards én helder

Ik werk als coach en yoga-, adem- & meditatiedocent middels privé sessies, lessen, workshops en retraites. Samen met een collega ontwikkelde ik het programma Joyful Living. Dit programma reikt handvatten aan voor mensen die door verschillende oorzaken het roer over hun leven zijn kwijtgeraakt en het heft (weer) in eigen hand willen nemen.

Tijdens mijn loopbaan als marketing- & communicatieadviseur en daarna als coach, kwam ik in 1998 in aanraking met yoga. Ashtanga yoga zou goed zijn voor Whiplash, dat was toentertijd mijn fysieke klacht. Ik was diep geraakt wat yoga mij bracht: verbinding tussen lichaam en geest. Precies datgene waarnaar ik al die tijd, onbewust, had gezocht. Bij de Saswitha opleiding vond ik verdieping, met de adem als verbindende en dragende kracht.
Naast verschillende bijscholingen volgde ik in 2017 en 2018 de Spiritual Teacher training van Sri Shyamji Bhatnagar, Chakra Institute NY, en verdiepte ik mij verder in de Microchakra’s en Naada yoga. Regelmatig reis ik af naar India voor studie, plezier en verdieping.

Mijn specialisatie is Chakra psychologie waarvoor ik docent ben op de Saswitha opleiding.