Rianne van Huijstee

Rianne van Huijstee

‘Life is a living experience between infinite and finite’ 

Ik volg al meer dan 20 jaar het pad van yoga. Met veel plezier geef ik Kundalini yoga lessen in Haarlem en omgeving aan grote en kleine groepen. Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het Bewustzijn genoemd. Het is een actieve yoga vorm waarbij je direct ervaart wat de oefening met je doet. Kundalini yoga werkt zowel op je zenuwstelsel als op het klieren systeem. Naast het lichamelijke effect van het rekken van de spieren, het snelle afvoeren van gifstoffen en een diepe ontspanning, kan Kundalini yoga inzicht geven in emotionele blokkades . Je wordt je bewuster van je acties en gevolgen.  Het verworven bewustzijn helpt je om beter om te gaan met alles wat je tegenkomt in het dagelijkse leven.

Naast deze passie werk ik in de jeugdzorg en ben ik masseur. Mijn lessen zijn nuchter en pittig. Met of zonder yoga ervaring: ik ontmoet je graag!

In de maanden juni en juli geeft Rianne elke door de weekse dag een online Kundalini yoga les van 7.30 tot 8.00 uur. Meld je aan via de mail: riannevanh@hotmail.com